Feeds:
Posts
Comments

Archive for March, 2007

Salams,

Last sunday, bebudak kenarianz telah mengadakan satu lagi sesi Sunday Morning Drive (SMD) ke pantai Kelanang, area2 banting-morib. Sebenarnya aku sendiri xtau mana tmpt tu..so just follow je. Yng best sbnrnya is aktiviti berkonvoi ni, tu sbb aku join the club and join the activity..anyways, dah beberapa bulan join kelab Kenarianz ni…aku notice that it is more than just the rides. Bebudak kelab semua meriah2 and ramah2 belaka…hehe…promote..promote…

Anyways, bermula seawal 6.30 pagi aku terdengar bunyi alarm hp aku..aku bangun, tutup pastu berkata dlm hati “tdo jap la..kejap jer” hehe…korg tau la apa yg terjadi pastu..aku terlanjur…ehem..ehem. Waktu berkumpul jam 8.30 pagi kat petronas BB Bangi yg aku xtau pun kat ner…aku tersedar dah pukul 8.00am…menggelabah aku, takut kene tinggal ngan convoy..huuhhuhu. Tp d sbbkn pemanduan yg ‘cekap’ aku sempat sampei dlm pukul 8.45am..masa bertolak kol 9.00 sbnrnya…

[08:45-09:00]
Member kenarianz start berkumpul kat petronas bandar baru bangi..
SMD Pantai Kelanang 1SMD Pantai Kelanang 2SMD Pantai Kelanang 3

[09:00-09:30]
Kereta mula di susun untuk memulakn convoy..
SMD Pantai Kelanang 4SMD Pantai Kelanang 5SMD Pantai Kelanang 6

[09:30-11:00]
Perjalanan ke pantai kelanang…jalan2 yg dilalui? aku xtau, aku main follow jer. Janji aku memandungan cermat dan mengikut tertib.heheh.
SMD Pantai Kelanang 7SMD Pantai Kelanang 8SMD Pantai Kelanang 9

Sesampai jer kat pantai, masing2 memulakan activiti…yg penting sekali barbaque la…api mula di nyalakn, makanan terus dia susun atas meja..almaklum la dah tghri. Perut pun lapar…anyway activiti sbnrnya xbanyak, sbb panas n air surut..ktorg menghabiskn masa ngan makan, bersembang, buat lawak, jadi bahan lawak dan makan lagik..tu jer…

Activity SMD kali ni berakhir dlm pukul 5.00pm bila semua dah xtau nak buat apa..hahah, so ktorg pun mula pack barang utk beredar..seperti perjalanan pergi, perjalanan balik pun berjalan lancar wlpun route yg berbeza.

Overall yg bleh aku katakan, xnyesal aku mengikuti activiti and kelab ini….shout out to the members of KENARIANZ!!

p/s: gambar2 lain..bleh usha kat ImageStation mIst3rNazar

Read Full Post »