Feeds:
Posts
Comments

Archive for May, 2007

Wwawaweewa!

Finaly got my new absorbers installed. haha..dah dekat sebulan gak aa beli, tp xpasang2. bajet lari skit aa. hihi, tp at last…got it installed. Aku angkt abs ni from a membr, budak kelab kenarianz gak. luckily bleh dpt harga murah ngan dia.

So setelah dekat setahun aku pakai absorber yg dah leaking dan xder minyak dah..haha (mmg bunyi angin jer)  skg aku dah ada set of new absorber. lepas pasang jer smlm..aku terus bawak test drive. kesimpulannya aku mmg amat puat ati dengan set ni, tp brp lama tahan..aku pun xsure =)

Advertisements

Read Full Post »

Some of the cars taken on d day….

huhu..jeles nyer aku tgk keta2 diorg ni

more…

more pictures @ imagestation:
http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2092203690
http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2092210676
http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2092237731

Read Full Post »

Yestrday went to putrajaya to attend FUN N DRIVE Extreme GATHERING held by Majalah GILA KERETA. Lots and lots of cars man…there were bout 5-8 car lubs attended. Amongst yg dtg KENARIANZ, KEICARMANIA, JAPANESE Car Club, KelisaClub, K2OC…and byk lagi la. The gathering was for the magazines photoshoot….some of the pics taken on the event day.

cam biasa…brief sblm gerak ke dataran putrajaya… approx. 9.45am

Read Full Post »

1st of all… SELAMAT HARI PEKERJA to all pekerja kat malaysia!!

even though the country is on holiday ari ni, aku lak yg terpaksa keje…huhu, byk sindiran yg aku terima sbb tpaksa bekerja pada hari pekerja. tp nak buat camner..keje last minute, camni la! Today i’m changing the skin of the portal i’m currently working on…

Read Full Post »