Feeds:
Posts
Comments

Archive for November, 2007

KL LiVE & LoUD 07

Jom ramei² kt gi tgk performance² yg disediakn bersempena KL Live n Loud 07 nih….aku ngan member² dah siap beli tiket for tomorrows performance by Tompi, Noryn Aziz and MALIQ N D’ESSENTIALS!! nak gi tgk maliq n d’essentials jer sbnrnya but the main artiste performing that night will be Tompi bertempat di ZOUK KL 7pm-10pm. Well, dah alang² tu..enjoy semua sekali la kot. Siapa² yg care to join bleh get more information thru the live n loud website @ www.lnlkl.com

lnl.jpg tompi.jpg

Read Full Post »

Friday Night Live…

epic_match_result.jpg

Another XL match will be held tomorrow at the SRGC. heheh…saje je nih, nak kasi panas skit. Anyway the catch is the XL sized TEMBIKAI LAICI 😉 So cam biasa…sapa kalah belanja ler. This match is against Me n Peah against Dzul n Zachy. Dari segi game play n fitness i’ll say…50-50 la. heheheh….good luck to the opponent!! you’ll need it!

Read Full Post »

Once…..there were 18 of us!

Picture taken in 1998 masa HighTea kat Holiday Inn Miri…
ori_18.jpg

From left (berdiri): Hasnan (manan), Harzizi (boy), Hairul (bears), Nazir (Kancil), Maulizal (Ijal), Rijadullah (Ijad), Hanif (aneep), Onny (onny)

From left (duduk): Wandeq (monyet), Fahmi (bendul), Mazlan (lanz), Shahrizan (jojo), Yusfadzry (yusz), ME, Awg Muda Ratman (aweng), Ike (ike), Shahriman (shah), Erwan (kapal, dugong)


Last raya..aku balik umah, sempat usha² gambar lama yg ada dlm koleksi aku…n terjumpa gambar ni. Giler aa….gambar 18 kengkawan rapat aku kat sekolah! ktorg mmg rapat giler…cuma yg sedih nyer, dulu ktorg ada 18…skg dah tinggal 17. Arwah Erwan Jais (ironically dia sorg jer pakai bj putih dlm gambar tu) telah kembali ke rahmatullah beberapa tahun lepas.. (al-fatihah).

Baru2 ni pun aku dah terjumpa balik member aku sorg ni….yg lama menghilangkn diri. Aku xtau la, kenapa ada jenis yg suka membawa diri nih…tp alhamdulillah, walaupun kami semua agak berjauhan dan jarang berjumpa…tp kalo sekali berjumpa tu, hubungan kami still sama…!! n hope it will always stay macam tu….

Read Full Post »

Adelin in JAKARTA…

Huhuh…not fond of writing this post. Bukan apa..jeles sbnrnya. Adik aku Adelin dpt ke luar negara. Walaupun cuma ke jakarta, cukup aa utk buat aku jeles. Aku pun nak gak gi overseas…but xder peluang lg pun.

Anyway…adik aku ke sana for Exchange Students Programme under UIA. So she’ll be staying n studying in Jakarta for 2 months...balit kelak jadi org indon la nya..waahaha! Aku tgh pikir apa aku nak suh dia bawak balik utk aku jer…huhu.

So since dia dah kat sana, n agak sukar nak berkomunikasi ngan ktorg..so aku advice dia wat blog cam aku nyer ni. So that my parents pun bleh usha day by day apa yg adik aku buat kat sana. Biasa la, parents kompom riso nyer…lagi² anak pompuan. So here’s her blog…

blog_adelin.jpg

Read Full Post »