Feeds:
Posts
Comments

Archive for March, 2008

naza_aa.jpg

Me at my new working place… Actually aku dah 2 minggu bekerja ngan company baru which is AirAsia Berhad, hehe dan selama itu la aku kene tangguh utk update blog aku huuhuh. Ok la, hmm…february was the last month aku kat IPSB. Last day kat opis nothing much pun…aku pun lepas solat jumaat br masuk opis hehehe. Tp aku ada rasa sedih gak la nak tinggalkn opis lama…yer la, dah 3tahun aku lepak n buat opis tu cam opis sendiri.

But life kat AirAsia adalah totally different from me…but yer la, need some time to getting use to. Especially babĀ² bgn pagi :p So far nothing much yg bleh aku citer pasal opis baru…hmmm, opis aku bukan kat LCCT pun. Kat PJ jer seksyen 13. I’m enrolled under the New Media & Relationship Management department. hahaha honestly aku sendiri pun lom tau apa yg aku nak kene buat. So skg ni still honeymoon lg…melepak2, ngantuk2 hiihih.

hmmm…tu jer la kot. len kali aku citer lagi…

Advertisements

Read Full Post »