Feeds:
Posts
Comments

Archive for May, 2008

Assalamualaikum semua, ahahah…lama dah aku xupdate blog aku ni ha..

Entry kali ni, lagi sekali aku nak citer pasal konvoi trip ktorg. Hmm..ni kira konvoi rakan2 la, xder kene mengena ngan mana2 kelab. Cumanya ktorg kebetulan berkenalan di dlm kelab tersebut…heheh. Anyway, konvoi kali ni membawa ktorg ke ‘Janda Baik’. Activity yg sempoi dan santai..

Konvoi mula berkumpul di Shell Tmn Melati dlm jam 7.30 pagi. Sedikit breifing dari rakan2 yg incharge, dlm pukul 8 kitorg pun memulakan konvoi menuju ke destinasi (hehe..aku ngan family aku lambat sampai sbnrnya, sbb tu aku xtau dio breifing apa). Nasib baik ada ICOM-V899 aku..hihi wlpun imitation, but masih bleh berfungsi sbg alat komunikasi. So wlpun tertinggal breifing, diorg masih leh update aku dlm jaluran.

Perjalanan mengambil masa kurang 1jam…dlm kol 9 ktorg dah pun sampai. Activity mandi manda terus dilakukan tanpa nyempat2 stretching..hiihih. Activity mandi manda di selang selikn ngan activity berjemur pada mereka yg dah kesejukan..hahah. Lebih kurang dlm kol 12, mkn tghri pun sampai..haa memandangkn tema kali ni mmg santai, mkn tghri pun ktorg cater. Ok gak mkn nyer..siap ikan bakar lagi. Dah kenyang perut..n dah berehat sekejap…hehe apa lagi, terjun balik aa!!! Konvoi mula bergerak balik dlm kol 1.00pm..

Yg best konvoi kali ni ialah, adik aku Rezuan bawak camera lomo fish eye siap ngan waterproof casing dia. So beriya la ktorg semua tangkap gambar dlm air..huhu, tp memandangkn air sungai..so xder la nak expect result dia sejernih air swimming pool! Hmm..tu lah, best gak ada camera ni. xpernah lg tangkap gambar dlm air..so kat bawah ni antara gambar2 yg ktorg tangkap aritu..yg selebihnyer sila la ke FLICKR aku yer.

Advertisements

Read Full Post »