Feeds:
Posts
Comments

Archive for September, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Salam Lebaran dr Mist3rNazar

Salam Lebaran dr Mist3rNazar

Assalamualaikum,

Di kesempatan ini…aku ingin mengucapkn SELAMAT HARI RAYA kepada siapa² yg terbaca blog aku ni la. bukan ada sgt pun pengikut blog aku ni…tp kepada yg sudi membaca, aku ucapkn selamat berhari raya..selamat pulang ke destinasi dan kembali ke tmpt kerja. Sekiranya ada salah n silap sepanjang perkenalan…aku mintak maaf dr hujung rambut hingga lah hujung kaki…mintak halal makan n minom…dan yg paling penting sekali  AKU MAAFKN KORG!! asyik mintak maaf jer… sekali sekali bg la kemaafan kt org..hehe

Selamat Hari Raya – Maaf Zahir & Batin!!

Advertisements

Read Full Post »

Finally 03.09.2008 was the date chosen for our boss Dato’ Tony Fernandes to launch his own CEO blog entitled ‘The Entrepeneur’. Lebih kurang 3 weeks after the AirAsia Blog was launch on 20.08.2008. This blog sebenarnya dedicated personally to him to blog about himself, his achievements, his experience, share his knowledge, opinion n apa2 lagi barely on his own . As you will see in the Disclaimer, apa2 yg dia tulis dlm blog ni..solely represents his personal opinion and do not necessarily reflect the views of the AirAsia and Tune Groups of Companies”.

CEO Blog - The Entrepeneur

“Hi guys. Thanks for stopping by. This is where I plan to share my ideas, thoughts and observations on a variety of topics with anyone who cares to listen. There’s just so much to say these days that I thought I would use this space to do it. Cheers”

View the CEO Blog video on youtube here:

Read Full Post »

ikhlas dari mist3rNazar

ikhlas dari mist3rNazar

Assalamu’alaikum terlebih dahulu kepada korg2 yg membaca blog aku ni, sekali lagi terima kasih kerana sudi bertandang walaupun xder apa la sangat isi kandungan blog aku nih. Pejam celik..pejam celik..dah setahun berlalu sejak aku menulis blog dgn tajuk yg sama…Ramadhan Al-Mubarak. So di kesempatan ini juga aku dengan rasa rendah diri serta penuh ikhlas memohon ampun dan maaf kepada semua rakan2 ku, sahabat2 ku, ahli keluarga ku, serta sapa2 jer yg pernah aku terkantoi sakitkn hati, tertipu ke apa…hehe, kekadang gurauan terlebih ke apa…so arap di maafkn.

Apa2 pun..Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua yg beragama islam, selamat menunaikn ibadah dlm bulan puasa ni..semoga segala amalan kita diterima serta kt menerima keberkataan dari yg maha Esa…AMIN!

Read Full Post »