Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘ultraman’

Aku sepupu Ultraman??

hehe…cuti sekolah menjelma lagi, and sepanjang seminggu itu la Usu Mat n Usu Rina took both Aliyah and Danish for a school break vacation here in KL. hahaha…they’ve both grown up..but still cute!

Aliyah smiling

Aliyah smiling

Candid shot

Candid shot

Danish nakal

Danish nakal

Ultraman Danish

Ultraman Danish

Heheh…y aku bercousin ngan ultraman?? hehe..sbb adik si Aliyah ni minat sgt (aku pun xsangka sampei camni sekali) kat character ultraman. Yg aku kagum, si Danish nih tau each and every one of the ultraman. hahaha…dia siap ajar aku lg yg mana satu Dyna, Cosmos, Max, Zophie, Tiga, Taro (dia sebut tawo), Ace, Jack…ada lagi kot, cuma tu jer yg aku afal. hahah..nak hafal nama dorg satu hal. Nak padankn ngan mana satu pun aku xcam. nampak semua ultraman sama jer…kecuali yg ada tanduk tu la. hehe..ni pic koleksi ultraman yg Danish beli dlm tempoh xsampei 7 hari. wahahaha…tu pun ada dlm kotak/bag lg tu. (xsebijik pun ultraman di bawak dr kuching. semua di beli di KL)

KL line up

KL line up

Danish and his collection

Danish and his collection

Hehehe…but for kids, imaginations are really true to them. Hahaha, seronok sakan si Aliyah and Danish dtg KL. Mana tak nya…mainan borong abis, Aliyah ngan set Barbie Dolls nyer..Danish lak ngan Ultraman nyer hahaha…kering la Usu Mat n Usu Rina. Hheheh..sekali sekala sikpa nak su?

Hehe bg Danish lak, kalo aku di tempatkn di tempat dia…mau tak seronok, mak n bapak dia belikn costume Ultraman utk dia..hahah. Ini bagaikn pengiktirafan la buat dia yg selama ni meminat ultraman..hahah secara automatik nyer dia pun ada ‘power’….nak tgk kehebatan Ultraman Danish?? hahaha…tgk videos kat bawah nih. (hahaa…aku tergelak sorg2 setiap kali tgk…)

Read Full Post »